home· agenda· blog· nieuwe planten· CATALOGUS· kwekerij· borderontwerp & tuinontwerp· contact· links· bezorgen/verzenden

WINTERSLUITING DE GAERDE
Vanaf 1 november sluit de Gaerde. Dat wil niet zeggen dat u de Gaerde niet kunt bereiken. Voor een bestelling en vooral voor een ontwerpje kunt u altijd contact opnemen. Vaak zijn we ook nog fysiek op de tuin aanwezig! Op de site staat, na de winter, wanneer de Gaerde weer opent.

THEETUIN

Sinds september 2020 zijn we officieel theetuin.We kunnen jullie dus verwelkomen met een heerlijk stukje appeltaart of worstenbroodje. vanaf mei 2022 hopen we jullie ook te kunnen vergasten op een Brusselse wafel met zelfgekweekte aardbeien met slagroom


VOOR DE ENKELING DIE DE GAERDE NOG NIET KENT;EVEN VOORSTELLEN:
De Gaerde is een traditionele PUUR BIOLOGISCHE kwekerij van niet alledaagse vaste borderplanten met KARAKTER. Traditioneel omdat alle planten die we mogen vermeerderen, door onszelf worden gestekt of gezaaid. Naast vaste planten kweekt De Gaerde enkele soorten Buddleja´s en Hortensia´s omdat we vinden dat die struiken goed in een vaste plantenborder passen.
Alle planten worden geleverd in 15 cm potten en verkocht tegen 9 cm potten prijzen.
Als u de kwekerij binnengaat komt u in de CORRIDOR. Hier staat uw kopje koffie of thee al voor u klaar. Steeds meer klanten ´leuken´ hun jubileum of feest op, met een workshop in de gezellige ambiance van de corridor. iets voor u? Naast het exclusieve assortiment, de grote potten en redelijke prijzen is De Gaerde gekend om zijn exclusieve borderontwerpen en tuinontwerpen ( zie ook de rubriek ´border- en tuinontwerp´)Neemt u de planten van het ontwerp bij ons af, dan is het ontwerp gratis.


CONTACT
telefoon: 06-13.45.31.13
mail: toinevermuntdegaerde@gmail.com
facebook: De Gaerde
facebook: toine vermunt
openingstijden: do t/m za van 10 tot 17.00 uur


Onder het kopje ´BLOG´ vertel ik verhaaltjes en wetenswaardigheden over de kwekerij


SFEERPLAATJES en SFEERFILMPJE VAN DE FAIR ( alleen via computer of laptop!). Ondanks de veelal meer dan 30 stands, was DE GAERDE FAIR er vooral één van muziek. Het terras en de corridor( waar er wordt gemusiceerd) puilde immer uit. Geen wonder, want met artiesten als Azaré, de Bossche Maten, Remko Willems, Ivo Stuivenberg, The Ferrymen Jazzband, Is er veel moois te beluisteren. Velen kwamen dan ook met name voor de muziek.ENKELE VOORBEELDEN VAN ONTWERPEN DOOR DE GAERDE GEREALISEERDONTWERP GRATIS
U weet toch, dat een border- of tuinontwerp bij DE GAERDE gratis is? U moet dan wel de planten bij DE GAERDE aanschaffen. Vooral In herfst en winter is er alle tijd om een plannetje voor u te maken. Onze potplanten kunt u jaarrond planten. Wij vergoeden weggevallen planten.

ONLINE BESTELLEN
U kunt uw planten ONLINE bij ons bestellen. U vult de bestellijst in. Wij zetten de planten voor u klaar.

NIET OP DE LIJST Ook voor planten die niet op onze lijst staan, kunt u ons benaderen. We proberen die planten bij bevriende kwekers te bestellen.
adres: Schouwenbaan 13b - 4725 ST Wouwse Plantage

Kv.K.: H 20 10 61 90
BTW: NL 08 28 01 836 B01
IBAN: NL16 INGB 0009598852
BIC: INGBNL2A

mail: toinevermuntdegaerde@gmail.com

site: www.degaerde.nl
site: www.toinevermunt.nl
site: www.vasteplant.com

facebook: @DeGaerde
 

Copyright © Whoosh 2021